onsdag 7 november 2007

En helt vanlig dag!

Idag har det varit fullt upp med trevliga saker.....först till Bvc med "lillebror" som bara växer och frodas. Allt såg bara bra ut.Va skönt!! De kollade upp mamman oxå så att man inte är deprimerad och så efter förlossningen....det va jag inte , men det visste jag ju!! Men jätte bra att de kollar...... Jag har bara de vanliga humörssvängningarna och "trött-gråt" emellanåt, men det hör ju småbarnsåren till!
Sen åkte jag och Isak till en vännina som bor på landet...mysigt när det hade snöat....vi fikade och hade det trevligt och hon visade mig lite om bloggen som hon kunde( jag är ju alldeles ny på det här) och så busade vi lite med hennes goa son...min sov mest,men han är ju så liten! De har ett stort hus med många projekt...det kommer att bli kanonfint och de rummen som är klara är hon expert på att göra mysiga!!! Jag kommer gärna snart igen!
Så bar det av hem igen till resten av min familj...lite kvällsmat och läxor och bad för lillebror...sen hamnade jag här, och jag tror att alla sover nu!!!!!!!!

Inga kommentarer: