söndag 30 december 2007

Mellandags-rea!

Har varit på rean i år oxå....men börjar väl bli gammal eller nått för jag orkar inte trängas så mycket längre....men, men vill man fynda så!!!!
Har fyndat en del julpynt på 70% rabatt och lite kläder oxå.....
Dessa tröjor är till lillebror från Polarn och Pyret....hel koola mönster tycker jag!!!!

Till tjejerna så kan jag inte köpa utan att de är med längre...det ska vara helt rätt om de ska sätta på sig det......

Vart så sugen att handla lite till mig själv så min goa sambo följde med en em för att köra vagnen så jag fick prova...tyvärr så spöregnade det så efter en halv timme på Noa Noa så ringde han...-Är du kvar där inne??? -Ja då jag ska bara betala, sa jag...Han kom in i butiken, blöt som en dränkt katt.........och sa: Ska du bara ha EN tröja när du vart här inne så länge??? ...hihi!!

Ja, jag hittade inget mer som satt snyggt på en mullig småbarns mamma...inte där i allafall men jag fick med dem på lite fler butiker så lite fick jag handlat!!
Ja killar de gillar inte att springa i affärer som vi tjejer....tur att lillebror är så liten än....han får bara hänga med!!!!

6 kommentarer:

faster atta sa...

Tack för tipset! jag har beställt!!!! Hoppas att de kommer snart... tihi...

kram

Lilla Blanka sa...

Jättecoola kläder!
Åh vad söt han är lillebror..!! Såå gosig att man vill äta upp honom :)
Kramar
Mia

Ljuva ro sa...

De där tröjorna är så fina, ville ha den med svanar till Nois men den fanns inte i hans storlek... Visst är det kul med rea, har fyndat en del till mig själv för en gångs skull!! Visst känner du igen tyghjärtat, made by E-C!

Mysiga lantliga ting sa...

Supersöta tröjor!!

Jag såg lite längre ner fotot av dig och din mamma, jättefint!!! Förstår att det måste kännas extra mycket just den här tiden kring julen, så tungt!!!

Gott Nytt År
Kramar johanna

Viktoria sa...

Jättesnygga kläder!

Gott nytt år!
Kram

!!malin!! sa...

hallå!!! vilken härlig sida, man vill bara se mer och mer.. höll knappt på att känna igen tjejerna dina ,gud vad de har blivit stora..
föresten ett stort tack för lånet av mamma kläderna ,kunde inte bli bättre.. kram frissan !! :)