torsdag 27 mars 2008

Plask i plurret!!


Har inga snygga inrednings- bilder att ge er just nu......är mest trött för att en viss vän håller i gång på nätterna.....men men, så kan det vara..det är bara att följa med och försöka att vila på dagarna.....men jag syr lite då och då så det ska ni få se snart!!!
Annars går dagarna åt till att vara med alla barnen....Alla behöver sitt fast min andra två är modell större..........!!!!!
På bilden är iallafall lillebror i badet....den praktiska stolen gör att han kan sitta i själv...det tycker han om...och att stänka!!!!!!!!!!!

7 kommentarer:

Mysiga lantliga ting sa...

Men vilken smart stol!! Han ser ut att må där =)
uj jobbigt när de ska böka på natten, man blir inte sitt bästa på dagarna då tyvärr =(
Tur att det går över.

Kram Johanna

Anonym sa...

åå vad roligt han har i badet:) vet precis hur jobbigt det känns att inte få sova..hoppas ni kan dela på det så ni avlastar varandra lite. kram

Maria sa...

Hej!
Vilken härlig liten knubbig badpojke du har!! SÅ söt!!

Pepsi sa...

Hej, ville bara ge mig tillkänna, är inne då och då och samlar inspiration, du är jätteduktig! Och eftersom jag själv har en liten tjej på sju månader med lite större syskon så tyckte jag badstolen verkade så käck, kan man köpa den i en vanlig barnaffär?

Ser fram emot att se dina senaste alster.

Trevlig helg/P. ♥

sarah lc sa...

åh, visst är det roligt att plaska! minns vilken triumf det var för min dotter när hon kom på knepet för att få vattnet att skvätta över hela badrummet... :D

Anna sa...

Vilken fin sida du har och vilka fina saker du sytt! Här kommer jag titta in fler gånger. Kram Anna

Nina sa...

Vilken smart stol! Vart finns dom att köpa? Jättefin sida du har! =)