söndag 6 april 2008

Spara eller klippa sönder..???

Ännu ett fynd från Bra och Begagnat.........en underbar rullgardin!!!! Med fästen och allt och to m "drag-kulan " är kvar .......och priset....30 kronor!!! Fynd igen!!!!
Men jag vet inte om jag ska spara den som den är eller klippa i den och använda tyget till typ en väska eller ett par coola retro byxor.....det är av en lite tunnare variant.... Det rummet som förmodligen lillebror ska sova i sen har inget fönster i den storleken.....

Mönstret är ju riktigt galet och fint!!!!!!


12 kommentarer:

Anonym sa...

Härlig rullgardin-vill också till brabeg. men de har så lustiga öppettider.. hoppas ni haft en skön helg. kramar

kokos flanell sa...

ett mycket fint tyg som tjänar på att ses i sin helhet tycker jag. och en rullgardin behöver faktiskt inte hänga framför ett fönster, den kan hänga från taket och vara en schysst rumsavdelare. eller på väggen (roligt att hissa upp och ner och gömma saker bakom).

Ljuva ro sa...

Hej vännen! Skönt att det inte blev fler spyor, det finns inget värre!!! Vi kanske kan luncha igen nån annan dag. Hittade du nåt på färg o form? Jag glömde helt av det, såg först nu att du ringt...! Härlig rullgardin! Klipp inte sönder den... eller du kanske kan förminska den så att den passar i Iskas blivande rum... Sänghimmeln blev kanonfin i Noahs rum! Många kramar

Maria sa...

Hej! Det där tyget har jag också fyndat men som gardiner. Gjorde ju brickor av lite, men sparade resten. Vill inte klippa sönder allt. Jag tycker definitivt att du ska spara det. Har du något smalare fönster så går det ju att kapa av den...
Vilket fyndställe du bor i närheten av!!!

Bim H-D sa...

Ojojoj, inte klippa sönder, nej...
Går det inte att få en plats vid sängen till lillebror? Ja, hänga den som typ tavla där... kan ju vara nerdragen helt ibland, eller också delvis... Något i färg för honom att titta på - de gillar färg!
SEN kanske det kommer en framtid när den kommer att hänga för ett fönster och passa ok där... men, snälla... klipp INTE isönder denna läckerbit, suck... oersättlig, och säkert inte många kompletta kvar idag... ... ...
Må så grankott... värmländskan Bim

Anonym sa...

hoppsan hejsan!!!!!

Anna sa...

Spaaaara! =)

á Yeliqa sa...

Jag skulle absolut ha gjort en tavla av det underbara tyget

♥ Milda Maränger ♥ sa...

svårt... det är ju jobbigt om man ångrar sig!

Tina sa...

Hittade sin sida av en slump och vill bara säga hej! Gillar dina väskor jättemycket och ska sy en själv. Har fått ny fin symaskin i födelsedagspresent så nu ska här sys.
Mitt inlägg i rullgardinsdebatten: Snälla! Klipp inte sönder den! Håller med ljuva ro om att den kan användas på många andra sätt i ett barnrum.

Kram på dej och jag återvänder säkert för att se vad du hittar på härnäst.

//Tina

Y sa...

det där är ikeas tyg skillingaryd och det är verkligen underbart. Jag har emailat ikea och bett dem att trycka det igen. Klipp för fasen inte sönder det :-)

Åsa sa...

Hej Emma-Clara!
Var inne och läste Lilla Ugglebos blogg och vem fick jag se där om inte en urgullig unge! och en länk till din blogg! Kul! När jag nu såg bilden på detta tyg måste jag lämna en kommentar för jag har detta tyg hemma dock i form av påslakarn och örngott, det är från när jag var liten och nu pryder det Max säng. Jag blir så glad när jag ser mönstret! Känner också att jag måste börja pyssla mer när jag ser hur kreativ du är. Länkarna du har på din sida är underbara, så nu har jag köpt ett gammalt linneskåp på blocket som jag ska måla vitt! Kram på dig så ses vi snart på öppnaförskolan. //åsa (me and i partyt)