söndag 17 augusti 2008

Glad i blad!

Jag tycker att blad är så fina.....och de passar ju att dekorera fint med dem så här på sensommaren och hösten..i min trädgård finns en buske/träd som har dessa fina......vet inte vad det är men de är lite tunna och fina..jag tog in några i början av veckan och de är presic lika fina nu!!! Perfekta att göra fint med!
Kommer ni ihåg min klotbasilika jag sådde i början av sommaren....den har blivit små träd nu som växer lite överallt här hemma!! Just dessa ser så små ut på bilden, men vasen de står brevid är stor!
Jag har planterat en liten ek-planta oxå.....tycker nämligen att dessa blad är en av de finaste i formen.........jag grävde upp den vid en skog och nöten var där under jorden oxå.....ur den kommer nu en till planta...vi får se hur den klarar sig inomhus!

7 kommentarer:

Huset på backen sa...

Ja eklöven är underbara, för att inte tala om ekollonen.
Har 4 stycken ekar på tomten att njuta av.
Ha en bra vecka!

Zäta sa...

Löv är verkligen vackert.

Men jag tror att du nog måste plantera ut eken om den ska överleva. Du behöver inte sätta den på sin permanenta plats så här i början kanske.

Du kan säkert hitta nån tillförlitlig information på odla.nu eller någon annan bra trädgårdweb.

Lycka till!

Anne, anness sa...

Älskar också blad, äxtliga former är otroligt vackert!

Anonym sa...

Hej. Första gången jag läser din blogg, men absolut inte sista...Undrar var du köper dina etiketter som du har på dina alster? Det vore väldigt kul att kunna "signera" det man själv tillverkar!

Leva som jag sa...

Så vackert med blad!! Klotbasilika ser ju jättegott ur!!!
kram M

Johanna.B sa...

En utmärkelse har skickats vidare till dig. Spana in på www.johannabillingskog.se/ så får du se!

Kram
/Johanna

Maria sa...

Hej!
SÅ hemskt livet är ibland, med din mans vän. Konstigt att något sådant måste hända för att man verkligen ska vakna till och på riktigt riktigt förstå och tänka på att man ska vara rädd om varandra. Det är så lätt att glömma bort hur mycket man har att vara tacksam över.

Så fina dina klotbasilika ser ut, mina dog. Fick några fläckar på bladen och liksom skrumpnade ihop, fast jag hade dem inne...