lördag 9 augusti 2008

Sommarfynd!!

I sommar så har jag faktist hunnit med lite utflykter oxå...trots bebis och gäststuga....och det har blivit lite loppisar och annat..!!
Här ovan är två olika dockserviser som jag hittade på en loppis...de var inte kompletta men söta..de har samma modell som min gamla som jag hade när jag var liten..kanske skulle börja samla på dessa.....??..jaja, 30 kronor fick jag ge för båda!


Lite blandade skålar från Navets loppis......en rosa skål perfekt till den kalla såsen 8 kr, en brun skål på fot till Polly-godiset kanske, 5 kr, en mörk turkos skål med öron från Rörstrand 8 kr..kanske till sillen!!

En fin liten griffeltavla från Lilla Ugglebo.....39 kronor!


En sväng till Stockholm blev det oxå och då är ett måste att gå till Lagerhaus......där hittade jag bla. en prickig burk med rosor på till några kakor kanske..29 kronor....och en spegel till min spegelvägg...mirror, mirror on the wall, who the.....osv. står det på kanten..10 kronor!


En härlig gammal resväska hittade jag på en loppis för 15 kronor.....kanske blir till lillebrors saker eller kanske att ha tyger i...


Dessa assietter hittade jag på Navets loppis för 10 kr st.....de heter "Bollar" från Gefle...(är det nån som vet nått om dem..vilket år de kom och så??) .de vill jag ha fler av..kul mönster!!
De små bruna skålarna blir fina att ha oliver i......8 kr st.


Där på Navet hittade jag flera påsar med billiga band och spetsar....barar bra att ha...till när jag syr och att göra fina paket med!!


Kom ju på att jag måste ha lite smålampor i fönstren på landet...hittade dessa för 15 kr stycket...nu ska vi bara leta skärmar!!
Nästa helg ska vi till Göteborg.....har ni några tips på affärer där?????

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, grattis till dina härliga fynd! Jag gjorde också en massa fynd igår...mitt ute i skogen (då vi var ute och plockade kantareller) så finns en favoritloppis och där gör man ALLTID fynd, vilken lycka det är! =) Hälsn fr Kristine

Leva som jag sa...

Härliga fynd!! Gillar resväskan speciellt
kramar M

Alviken sa...

Hej! Vilka fina fynd du har gjort, det är roligt att ha lite olika små skålar och annat tycker jag. Och din blogg...här blir man verkligen inspirerad!! Jag måste kika vidare på de andra inläggen...
Kram Maria

Vårt lilla röda sa...

Hej hej. är ofta inne och kikar på din blogg. Butiker i göteborg efterlyser du.. Hmm, Balders hage, grandmas, Holmens loppis (tror den kallas så googla/eniro den så hittar du den) Inte så där jätte billigt som dina fynd ställen men sevärt endå. Reningsborg finns det ett ställe som kallas oxå¨. Det är nog dom jag kommer på så här på rak arm. Hoppas gbg resan blir riktigt bra =0) // Linda