fredag 19 september 2008

Lillebror och jag..!

Vi ligger tätt intill varandra..näsorna nuddar varandras....han ska sova.
Jag blundar för att han ska förstå att det är sovdags.......jag tittar upp för att se om han somnat...han tittar upp på mig....- Jag älskar dig, säger jag.
Han tittar på mig och skrattar till som bara han kan...som svar...att han oxå älskar mig.......han stoppar in ett finger i min näsborre och somnar!

8 kommentarer:

Maria sa...

Så gulligt!

Handplockat sa...

Mums
lyckan finns där alltid !trots att mina nu är 12 och 8 och de egentligen är "jobbigt" att ha en gogalen mamma som jämt säger Jag älskar dej... och säger att "det kostar" puss & Kram om de vill ha skjuts eller något annat av sin mamma.

ditt inlägg idag gör att man minns stunderna då de var små

Kristin sa...

Hej! Myspys på hög nivå *skrattar* De är för mysiga. Matilda (7 mån) älskar att snurra med pekfingret i mitt hår. Det är mysigt att liksom "kommunicera" med varandra sådär, nära, när hon är så liten och inte kan prata. Tänk att er kille snart är 1 år (om han inte redan fyllt), läste att han var född i september...

Ja du, det är ju inte lätt att kombinera bebis med målarprojekt... men det gick till slut. Måste kommentera ditt stämpelinlägg också... det är häftigt med stämplar... jag har stämplar från Panduro (utgått nu) som jag har skrivit med på en låda där vi har M:s saker. Det blev jättefint, du kan se det under "barnrum" på min blogg om du orkar/vill titta på det.

Stor kram och hoppas ni får en skön och fin septemberhelg!

/Kristin

Ljuva ro sa...

Gullunge! Det är så man smälter! Min prins älskar att ta i mitt hår när han ska somna, och eftersom han somnar i sin växasäng brukar jag få luta mig över honom, inte så skönt, men vad gör man inte för sina små ädelstenar! Vilket superfint garage du hittat! Blir sugen på en tur till B&B imorgon, såg också att det är bakluckeloppis på järntorget imorgon... Kul att du inte pausar i ditt bloggande, många kramar!

Mysiga lantliga ting sa...

Hihi gulligt och roligt det lät =)

Trevlig helg
Kram Johanna

idémakeriet sa...

Vad härligt beskriver du dina barn.
Visst är det härligt med dessa smapluttisar.
Tack för att du lämnade spår efter dig, nu hittade jag ju också till dig. Blir bara glad för att du länkade mig.
Ha det så skönt i helgen.
Kram Gerda

RANA sa...

Hahaha, vad gulligt. Lille plutt..!

Vad kul, då skickar jag mormors bruna tyg med vita hjärtan. Tänkte på dig med en gång jag såg det. Det är inte så mycket, men det lär ju räcka till en väska. Mejlar du din adress?

Kram, Rana
rana.temporaria@yahoo.se

Anonym sa...

Oj Vilken härlig sida du har Jag kommer tillbaka

Anki