måndag 24 november 2008

Fina fynd...!!!!

Här i staden så har vi nått som heter "Överskottscentralen"...där komunen har ett lager på massa gammalt bråte som de inte vill ha...det är öppet för alla och för ett tag sen var det en artikel i tidningen och då ville jag ju dit!!!

Jag hittade några fat, en väska som det var en diaprojektor i ( men den fick de behålla) en gammal bok och såna där..ingen aning vad det heter men som man har på lådor och skriver vad det är i lådan......en fin glasburk (och en julduk och en kastrull och ett fat till lillebrors kök, men dessa är på tvätt nu).
Väskan ska bli förvaring i lillebrors nya rum, faten blir fina ljusfat, bokens sidor var fina att slå in små paket av som ska få hänga i granen, det där som jag inte vet vad de heter kan jag ju slå in typ skokartonger i fina tyger eller papper och sen använda dessa.....man måste se möjligheterna i saker!!
9 kommentarer:

angelmax sa...

hej såg på din att göra lista att du vill måla över våtrumstapeten i badrummen jag har oxå funderat på detta men då vi bor i hyreslägenhet är det inte så lätt det måste ju bli bra. Har du kollat upp detta noga du kanske har lite tips och tankar om detta att dela med dig till mig?!

agata sa...

Massor med fina grejjer! Jag är också sån där som går och rotar i skrotlådorna för att kanske hitta något spännande. Det är ju då man kan komma hem med såna jättefina lapphållare till kartonger som du hittat.

Det är också sånt som fyller ut samlingarna betänkligt, utan att man egentligen kan svara på vad det är man har i alla lådor. ;-)

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Japp! Massor av trevliga fynd! Så snäll kommun ni har som låter er fyndaloss i gamla samlingar:)

Susanne

Maria sa...

det är ju så roligt att fynda och även att se andras fina grejer!!

Anonym sa...

Grattis till alla härliga fynd! Tänk att det är så spännande att rota runt i sånt som många kallar skräp =). Önskar att det fanns en sån där butik i min närhet. Ha det så bra! Kram från Kristine

Berta och Prinsen sa...

NYHET!

Kika gärna in hos Berta & Prinsen

http://bertaochprinsen.blogspot.com/

Lenaslera sa...

ÅH, du har varit där! Kul. Vad har de för öppettider?? jag skulle också vilja, men just nu är det helt hysteriskt, hinner inget tycker jag.

Solveig Lövendahl sa...

Jag blir så glad av sånt här, "att se möjligheterna i gamla saker". Härligt!

essko sa...

Ja, såna där ställen är kul! Hos oss heter kommunens motsvarighet "återbruket" - där har jag varit mången gång:)