söndag 16 november 2008

Shopping i Stockholm!

Så åkte vi då till Stockholm med buss och två goa snart 1,5 åringar.......och det gick så bra..man får ju ta det för vad det är.Ta det lugnt och titta på det man hinner...och det kändes helt tillräckligt det vi hann!!!
Här är lite av det jag handlade...På Iris hantverk så handlade jag några tovade julgransprynader från Klippan! Kan vara bra med lite osköra saker längst ner i granen i år tror jag....hihi!!


Berrys så köpte jag bla lite fina snöstjärnor men fina pärlor på......på Lagerhause så vart det lite kolor som hoppade ner i påsen...och en hel del annat oxå...

Det bästa var nog ändå burken från House doctor oxå på Berrys som jag ska ha till pepparkakorna...!!!
På bilden så är vällingburken oxå med...älskar detta bruna i plast..har köpt flera bruna nu på Tradera!!Burkar är så trevligt!

3 kommentarer:

Lotten sa...

Vilka fina tovade julsaker! Underbara!! Burkarna du hade var oxå fina! Vad skönt att det gick bra med bussresan och allt med barnen ;-)

Kram Lotten

Anonym sa...

Tack för tipsen skall själv åka till Stockholm och shoppa på tisdag.Här gäller också buss från norra sidan av Sthlm,men här blir det ju mer typ av pensionärsresa.
Det är ju trots allt roligt att komma till "storstan".Ha det så skönt i novemberrusket hela familjen,hälsa Tova och GRATTA på
födelsedagen.
Kram Gammelmoster

Maria sa...

Så mycket fint!
Burken älskar jag! och de tovade julgransprydnaderna har jag spanat på på nätet..