måndag 23 februari 2009

Åter från Köpenhamn!

Nu så är jag tillbaka från grannlandet......oj så härlig shopping det är där, men dyrt! Men jag hade många påsar med mig hem...mycket rea där oxå...vad jag köpte har jag inga bilder på än...ni får vänta!!!!!
Annars så pysslar jag på här hemma....hittar på tusen saker som jag kan göra...bara tiden fattas men jag utnyttjar tiden maximalt när lillebror sover middag!

Har sytt en massa men det har jag inga bilder på heller...hmm det är bara att ta fram kameran nästa sovstund!!!

Ett roligt pyssel jag såg på ett barnprogram var att göra fina boxar till förvaring utav lp-skivor och singlar......ut och leta på loppisar!!

Här har jag gjort en av singlar....lp-skivorna här ovan ska bli en större låda till lillebrors rum! Jag har använt bred genomskinlig tejp som jag satte ihop allt med....sidorna först..sen botten och sist locket som bara är tejpat i bak-kant...framtill gjorde jag en "flerp" av tejp för att öppna och stänga med och för att locket inte ska ramla ner i lådan! Prova!

6 kommentarer:

Lotten sa...

Åhh vad härligt det låter med shopping i Köpenhamn! Ser fram emot att få se vad det är du har köpt;-)
Vad fin singellådan var! Hur har du gjort det..? Är det bara att limma/tejpa ihop hörnen..?

Kram Lotten

Anonym sa...

Hej!
Vill bara berömma din fina och inspirerande blogg! Hittade den via en annan blogg nu i kväll och kommer definitivt att fortsätta besöka den. Vilka fina barn du har! Särskilt kul att titta på bilder på lillebror då jag själv har en liten dotter som är ett halvår. Kul också med alla fina bilder från barnrummet och allt annat fint :-)!

Hälsningar A

Maria sa...

Hej! SÅ kul återanvändning av lp och singlar. Måste nog testa det. Vilket barnprogram, Philofix?
Tycker att designen på gamla skivfodral ofta är så snygg!

Mysiga lantliga ting sa...

Vilken rolig idé med lp-skivorna!! Idag används de ju ej så flitigt ändå.
Visst har man mycket idéer i sin lilla skalle =) det är bara tid och plats som ibland inte finns för att få ut allt.

Det är alltid så roligt att kika in här .
Kram Johanna

LillaBarn sa...

Hej! Jag är ny i blogglandet, och hittade hit precis. Jag bor i Australien, men blir hemsjuk lite då och då, och då kan ju din blogg vara lite kul att titta in på,för det ser ju så himla "hemma" ut. Vad jag saknar den stilen,finns ju inte här direkt. Massa saker som du har, hademan ju som liten, och sånt går ju inte att få tag på här... Jättekul, I will be back!!

Lyckan sa...

Hejsan!
Jag är också inne och titta runt på dina pyssel och inredning. jätte fin blogg du har skapat.

/Line