tisdag 7 april 2009

Lite nytt-sytt!

Det hät tyget var en klänning modell polokrage som min kusin och jag hittade på en loppisrunda........nederdelen sydde jag en kjol av till hennes M och överdelen tog jag....av ärmarna med mudd så sydde jag ett par tunna vår-vantar.... med äppel-blom!!!!! Och det finns fortfarande tyg kvar.....kanske kan de bli mobilfodral??

En annan klänning jag hittat på Myrorna....med moln/blommor.....sydde in den lite under arnarna och sen stt den bra!!!!! Tycker att den var mysig!

En lördag så hittade jag så fina grytlappar på Bra och Begagnat.....som solrosor...de har jag nu sytt på fickorna på en kjol...som förrut var en konstig klänning.....och det blev ju bra...tänker mig ett par vita trekvarts- tights under och en lite kortare vid, vit blus till...och bruna ben.....kan bli fint!

Den stora storasyster tyckte att jag skulle sy en bikini-bh utav dem...men efter tre barn har jag INTE riktigt den typ av byst som då behövs...gjorde sig nog bättre såhär...hihi!
Nu ska jag ut i vårsolen igen!

7 kommentarer:

RANA sa...

Åh, vad fint och kul. Vantarna var ju hur läckra som helst, det andra med. Det måste vara kul att kunna sy!!

:-)

KRAMAR,
Rana

Mysiga lantliga ting sa...

Så söta vantar!! hade en sån klänning när jag var under året tror jag.

De andra blev läckert oxå!
kram johanna

Retro Elephant sa...

oj så mycket fint du gjort, vilken kreativitet!

//Lina

Helena sa...

Hihi... Det hade ju varit ett säkert sätt att väcka uppmärksamhet på... Med två blommor framtill... Själv har jag fyra barn så jag förstår PRECIS vad du menar med att det inte passar riktigt....
Vantarna var störtsköna!

vitavillan sa...

Jättehäftigt med blommorna på kjolen. Tänk vad lite nya detaljer kan göra.

Glad Påsk!

malin sa...

å vad fint det blev! Kreativa idéer=) kram kusin

r e b e c k a sa...

hej, hittade just till din blogg och här finns ju jättemycket roligt att titta på! Inte bara de snygga grytlappsjeansen! Lägger genast till dig i min bloglista, ha en bra dag! :)