torsdag 27 maj 2010

Marshmallows..!!

Jag hittade en fin burk på loppis i lördags......den var väldigt mycket tejp på , men efter en natt i diskmedel och vatten så gick det bra att få bort.......
Burken brevid är en favorit som jag liksom inte såg....den har alltid legat i en låda på landet med metkrokar i.......men nej inte ska den ligga där, nej ner med korokarna i en annan ful låda och upp med den turkosa plåtburken!!

I bland är fynden mycket närmare än man tror......man får bara se med lite andra ögon!!!
På landet i måndags så fick jag syn på att en farbror som alltid bott där höll på att rensa och la allt i en stor hög som såg ut som en slänghög.......Längst upp på högen låg en zinkbalja....ville ha!!!!! Men jag gick inte fram......träffade en annan man på vägen .Jag sa att jag var sugen på nått i grannens sophög....-jaha sa han....jag slängde en massa träsaker på rishögen igår...de var oxå gammalt skräp.
Gissa vem som gick och tittade på rishögen.......där hittade jag två tvättkorgar i i ovalform, om än bara med ett handtag...två fina trälådor....jag lastade på skottkärran och tippade av det hemma på gården....sen tog jag mod till mig och gick till den första farbrorn och jag hann inte fråga....så fort jag kom in på hans tomt så frågade hans son om det var nått jag ville ha av all bråte......-Ja tack sa jag....zinkbaljan....så den fick jag gärna plus lite annat!!!!GRATIS!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis ! Plåtasken med metkrokar i fanns redan när jag var liten,det var bra att ha dom i plåt i stället för i fingrarna .Jag är ju 68 år nu o asken var gammal redan då så antik kan den nog kallas med all rätt. Kramar PAPPA

Anonym sa...

Grattis och lycka till med dina fynd!Roligt att se "kroklådan" från Ahlgrens, har trot eller ej, bland loppisar och annat inte sett denna burk trots platsen jag bor på.Zinkbaljor läckert med fullt av blommer eller!!!!
Kramar fr Gammelmoster

LADY JEN sa...

Fina fynd du gjort!! Du har en fin blogg, man får mycket inspiration när man är här och tittar.

Malin sa...

Hej!
Vilken fin sida, och va duktig du är på att hitta på och göra fina saker!! Mvh Malin , örebro

Maria sa...

Hallå!

Läste om dig i NA Bostad, blev så nyfiken att jag var tvungen att kolla in din blogg :)
Mysig, och charmig blogg måste jag säga!
Hit kommer jag gärna igen! Ha en fin dag i solen! Kram Maria, en annan Örebroare :)

Sirpa sa...

Hej Emma! Jag läste storyn om dig på en tidning och blev mycket intresserat om din blogg. Och gjorde helt rätt att titta in! Vilka fina fynd du har gjort, grattis! Själv älskar jag loppisar också!!! Har det bra
Kram Sirpa / Örebro

Carpe Diem sa...

Wow! Vilken tur du var med i tidningen och det lockade mig att kika i din blogg! Älskar inredning och det inspirerar mig mycket. :) Och man blir glad av det! Plåtaskar tycker jag mycket om att se, de är speciella som inte finns idag.

Maria sa...

en mashmallows-plåtburk! Kul, det har jag aldrig sett förrut...