söndag 13 juni 2010

En till helg på landet!

Men usch och fy vilket väder i lördags....blåst och regn.....så då var vi mest inne...jag hann läsa en bok!!!
Här kommer mer bilder från stugan!
Ovan en loppisfyndad handduk som jag har på väggen plus en färgglad grytlapp!

På ett skåp står lite godsaker....men alla är fejk!! Men ser goda ut !Tårtorna har jag gjort i filt... Gillar duken i från Himla med marsipangröna prickar!

Brevid där på skåpet står lilla mamma.....och vaktar huset......bilden tog jag sista sommaren 2003....hon hade just avslutat behandlingen av hennes cancer och kändes sig rätt pigg, fastän vi visste att det inte gick att göra nått mer...vi gick en promenad in i skogen med barnen och i skogskanten tog jag den här bilden....jag tog en massa bilder den här dagen och det är jag så glad för....sen blev hon sjukare......på juldagen tidigt på morgonen 2003 så somnade hon in.
När jag förklarade hur mormor såg ut när hon dog så sa jag till lilla storasyster som då var 6 år:att mormor var gul i hyn( hon hade cancer på lever så därav) Då sa den lilla underbara: Va bra!!!! Då ser vi ju henne jättebra ibland alla andra sen i himlen!!!!!!!
Pussunge!
Och puss min gula tjocka bästa mamma i himlen!!!!
Mina favoritglas.....från Ikea för några år sen.....så goda att dricka vin i!!!! En gammal biljett jag hittade i en byrålåda!


Aklejor gillar jag oxå.......jag går runt och försöker att sprida fröna på hösten och nu verkar det bli rätt många....och vilken bild min kamera fick till....!!!!!Ibland blir man förvånad!

Massor av pelagoner!!!!! Det måste det bara vara i min stuga!


Och en massa burkar till förvaring.....FÖR det tråkiga i kråksången är att det finns möss inne.....många på vintern och inte så många på sommaren....jag tycker det känns bättre att tänka att det är just möss och inte råttor....men egentligen vet jag inte........

6 kommentarer:

Amanda sa...

åh barn e underbara. vilken härlig kommentar ;) fin fina burkar :)

Anonym sa...

Barn kan komma med så härliga kommentarer. Jag fick höra detta:Faktiskt så skall jag sova hos min mamma inatt.(Jag frågade om Ida ville sova hos mormor).Jag frågade en gång till då kom detta:Hörde du inte vad jag sa....Hon blir tre år.Underbara barnbarn.
Dina saker och dina bilde:Jag underbart som vanligt. Du är såååå
duktig./Birhaa

Anonym sa...

Vilken underbar bild på M. precis som hon var go och glad.Pelargoner i fönstret bara ett måste i din stuga för där passar de bäst så var det förut när M.styrde och ställde.Barn är härliga och ärliga.
Kramar till er alla
Gammelmoster

Sirpa sa...

Hej! Barn är så sköna och kommer med så härliga kommentarer! Kände lite för ditt inlägg för min mamma gick bort 2005!
Burkarna är jätte fina!
Har det bra!
Kram Sirpa

Anonym sa...

Åh du skriver så fint om älskade M,jag saknar henne oxå mycket, liksom jag saknar min pappa S, kram på dig/ Lisa

Elin sa...

Vilken härlig kommentar från din dotter!!!! Barn är så bra på att avdramatisera det vi vuxna kan ha svårt för...!
Min lilla unge brukar säga att hennes morfar "hälsar på i drömmarna"...!
Karm från Elin