söndag 6 juni 2010

TACK ALLA!!!

Tack så mycket alla ni!!! För alla kommentarer om reportaget om vårat hem och mig!Både här och på telefon och mail....
Jag blir så glad i hela magen....en riktig egotripp!!!!!!!! gulliga ni!!!!
Jag har fått förfrågan om jag inte kan göra tätare inlägg nu när jag är hemma och arbetslös...typ ett om dagen.......inte just nu iallafall för min kamera och min nya dator är inte riktigt sams.....så ett inlägg med bilder tar just nu sååååå lång tid att göra...mot förrut...jag måste medla lite emellan parterna så kanske vi får se!!!!
Men jag vill oxå att det ska vara bra inlägg...kanske inte blir det om det är varje dag,eller????

Jag har försökt att få till en besöksmätare idag.......är ju såååååå nyfiken hur många som tittar in här om dagarna och kvällarna....vet faktist inte om jag lyckats???!!!???
Jag är verkligen inte nån hejare på datorer.......På bilderna ser ni mina små plantor med krasse, luktärtor och solros....jag gillade kominationen av olika burkar och krukor på brickan.......just nu har de växt en hel del till och liksom hänger över....inte snyggt alls......behöver planteras ut.....ska göras....vilken dag som helst.......
Jag är arbetslös, MEN inte sysslolös!!!!! Två hus och tre barn.....det finns och göra....plus en brinnande lust att skapa och ett beroende av att handla (ja...jag erkänner!!) och alla loppisar så här i sommartid som bara ploppar upp.Och så skiner ju solen!!!!

3 kommentarer:

sabina sa...

tack för en trevlig fikastund. nu är jag bra sugen på att börja fixa här hemma hos oss också.ha det så gott.

annika sa...

Lycka till med alla små¨fina plantor.Det är så gulligt med alla olika koppar till plantorna.
annika

Anonym sa...

Visst är det skönt att vara "Friherrinna" för som sagt inte behöver man vara sysslolös.Tur att vi shoppaholicks finns.Hur skulle det annars gå med "BNP" på alla Loppisar? Njut av tillvaron och växterna i dina söta burkar och muggar.
Kramar Gammelmoster