torsdag 10 juni 2010

Våg!

Efter att ha sett en så fin på en annan blogg(tror det var Julias vita drömmar..??)så har jag varit lite på jakt efter en att använda till fruktskål.......den jag såg var ljus turkos...det har jag inte hittat, men en ljusrosa....har inte sett en sån förrut!!
Jag såg oxå på Stof och stil så fina virkade rädisor.....men jag kan inte virka....Då skulle stora storasystern ha nått "virk projekt" till syslöjden.......Jamen visst blev den bra!!!! Men är det barnarbete????

6 kommentarer:

I ett litet hus sa...

Såklart fixar jag så det får plats med 3 namn på Cirkus Printet. Inga problem!

Grattis till nya jobbet förresten!
Mvh Lotta

Lotten sa...

Så fina de var, både vågen och rädisan!

Amanda sa...

åh jag har en sådan också. har dock inte använt ännu. ligger i ett skåp, men hoppas på större plats i framtiden så den kan stå framme :)

Randiga Tråden sa...

Den var söt i rosa.

Stellas mamma sa...

Hallå vackrast i brunt! Vad roligt att du hittade till min loppisblogg! Jag måste säga att du har en helt fantastisk blogg, jag blir alldeles salig! Jag älskar ju också att pyssla och jag fick så mycket idéer när jag tittade här. Bland annat har jag en sån där hylla med små fack som du hade gjort så fruktansvärt fin! Jag har inte riktigt vetat hur jag ska piffa till den, men nu vet jag precis :-) Jag lägger inte upp några pyssel på loppisfyndat.blogspot.com utan dom lägger jag ut på min andra blogg: stellasmamma.blogspot.com , välkommen förbi igen! Din sida kommer jag absolut följa! Trevlig helg! /Annasara

viktoriaK sa...

Vad fin den är i rosa!