tisdag 8 juni 2010

Vårat sovrum!

Jag kom på att jag inte visat er bilderna på vårt "nya " sovrum!
Vi gjorde ju en rukad här på övervåningen i våras......stora systern vill ha mindre och jag fick ett stoooort pysselrum-----och här blev nu vårt sovrum.
Här inne är det lugna och sköna färger.......Vi har fått ett stort fint virkat överkast av sambons farmor....hon har gjort tre såna här!!??!! Jag vänder vårat så att alla " ploppar" kommer neråt, för det blir snyggare så!!Förvaring, förvaring och åter förvaring!!!!! Den här kistan är guld värd att slänga ner saker i när det ska snabbstädas!!!!!


Och nu har vi balkong oxå!!

Hittade en fin trädgårdsstol som passade fint in.......mannen på loppisen sa att:-Har du provsuttit den???? Den är jätteobekväm och går typ inte att sitta på.......!
Men se...jag hade inte tänkt att sitta på den.....!!

7 kommentarer:

Lotta Johansson sa...

Hej!
Vad fint ni har i sovrummet! Precis min stil.

Hittade hit till din blogg via en tidningsartikel. Kommer inte ihåg vilken tidning det var, tror det var en lokal tidning. Jag bor nämligen också i Örebro (eller rättare sagt strax utanför) och älskar också att gå på loppisar och göra fynd!

Har du några bra tips på vart man får reda på loppisar som ska äga rum? Tips på loppisar som är öppna hela / del av sommaren? Dela gärna med dig på din blogg!

Är så glad att jag hittat ännu en jättetrevlig blogg! Kommer bli en favorit!

Ha det gott i sommarvärmen! Tittar snart in igen!

Lotten sa...

Åhh så fint ni har det i ert sovrum! JAg gillar verkligen färgen på det ljusblå skåpet.... ljuvligt! Överkastet var underbart med... tänk vad jobb det ligger bakom sådana saker!

Kraam Lotten

Anonym sa...

Underbart sovrum.Vilket jobb med det virkade överkastet.
det finns idéer hos dig som man kan plocka.

Mysiga lantliga ting sa...

Vilket trevligt sovrum ni har!! Härlig färg på skåpet!!

Kram Johanna

Helena sa...

Vilket härligt sovrum! Jättefint på alla sätt!

Hanna sa...

Hej!
Hittade hit då jag googlade efter virkade överkast och fastnade för ditt. superfint! Därför undrar jag om du har något mönster du kan dela med dig av? Skulle göra min dag!

Jättefint hem förresten!

caroline sa...

Undrar det samma som fåregående. Finns det något mönster till det fantastiska överkastet?