tisdag 31 augusti 2010

Äpplen och lite till.....!

Jag vet inte vad det är men det är nått med äpplen som är så fint....särskilt så här på för hösten....Det finns flera retromönster med äpplen men oxå många ny producerade.......Fatet ovan hittade jag på en antik affär i somras (efter att avundsjukt tittat på min kompis Ms fina)Det stora äpplet kommer från Koizol. Fin förvaring till utflykts-kexen!!!!
Jag hittade tyg i en "billighetsaffär" i Västerås.....69 kr metern och sen var det halva priset!!!!! Det håller på att bli kuddar till kökssoffan nu!!

Gamla glasburkar......att sätta blommor i...förvara småsaker i......ha vårlökarna i.....ja....de går alltid åt....! Och så några fina pepparkaksmått....


Hittade fler glasburkar med röda lock.....hade ju den mellan storleken förrut.....nu blev det uppdelat småskedar och stora redskap oxå....ordning och reda på alla plastsaker!!!

8 kommentarer:

Lotten sa...

Mm jag älskar äpple-mönster oxå! Tygerna ser jättefina ut och vilket pangpris sen då.... Ser fram meot att få se hur det blir med kuddarna i köksoffan ;-)

Maria sa...

Tokmycket fina fynd som vanligt!

Simon sa...

Jag gillar också äppel-mönster och päron med!

Sanna sa...

Helt underbara fynd du har gjort! Det är något speciellt med äpplen, tyget och den lilla kexburken är bara såå fina! =)

Kraaaaam
Sanna

Systrarna Hjertén sa...

Gillar verkligen alla dina färgklicksfynd!

Mvh
Frida

Anonym sa...

Tyerna är så härliga.Nu vet jag vad jag skall göra med burkar jag har i skåpet. Fylla dom med plast skedar mm.Tack för tipset. Birhaa

Lillemor sa...

Det är så kul att gå in på din blogg. Du visar så härliga och för mig nostalgiska grejer. Min mamma hade en köksgardin med äpplen och en plastburk med äpplen på.
Kul att du hittar och fyndar.
Ser fram emot att se hur kökssoffan blir.
Kram Lillemor

!!malin!! sa...

ÅÅÅ vilka fina äppeltyger !!!!

hahahah ja du vi brukar ju gilla mycket lika .. har precis en sådan där äppel-bricka ...

surfar in har titt som tätt & jag blir alltid lika gld att se dina fina saker !!! D U Ä R B Ä S T ..
....