tisdag 25 januari 2011

Färg!

Nu vill jag ha färg.......de kan vara pastelliga eller lite smutsiga eller klara, men färg ska det vara.
Jag skulle vilja byta namn på min blogg......visst fortfarande gillar jag brunt, men är ju en ännumer färggrann person nu....namnet satte jag ju för 3 år sen.....men hur gör jag då.....startar en ny blogg eller?????Nån som vet??

Jag såg en bild på nån formgivare, har glömt vem och var, som hade på sig ett fint pärlhalsband........och visst är väl det bland det snyggaste...en fin vit enkel tunika, slitna jeans och ett fint halsband?? Nu har jag gjort mitt eget....ett ganska långt, med träpärlor....gjorde några matchande armband när jag ändå var i gång.......men fy vad min arm ser stor ut på bilden......måste vara vinkeln( eller möjligtvis julgodiset....men sätter sig det på armarma?)


I lördags så var det loppis-lördag ( jag har det ju bara varannan lördag nuförtiden när jag ju jobbar varannan).....Då hittade jag bla den här burken för en tjuga!


Knappar är som karameller...........och ännu finare med fina papper bakom!!!

4 kommentarer:

Lotten sa...

Jag tror att du bara kan ändra på namnet i rubriken men att bloggadressen ändå är densamma...

Visst är det härligt med färg! Jag älskar färg i alla former! Underbart fint det du beskrev med en enkel tunika och ett färgglatt pärlat halsband till ;-) Nu skall jag nog ta och plocka fram mitt halsband jag har här någonstans....

Kraam Lotten

Anonym sa...

Vårläckert,det behöver vi nu efter all snö o kyla.
Vårkramar till er alla
Gammelmoster

Anonym sa...

Fint med pärlhalsband. Och helt klart vinkeln som blev lite tokig. Underbar burk! 20 kr!? Vill ha! Ses på tisdag om inte annat.

Kram G

Anonym sa...

Jag blir så glad över färgerna. Det känns vår. Barnbarnens halsband kommer fram. Måste köpa träkulor. Burken den skulle jag gärna ha i mitt kök.Birhaa