måndag 31 januari 2011

Vår i köket!

Jag älskar vårblommor och lökar.....det bringar vårkänslor och förhoppning om sommaren...jag är då ingen vintermänniska......Ovan en liten burk jag hittat för 20 kr som är perfekt till de blåa pärlhyacinterna.
Så här har jag det på köksbordet nu.......krokusar i en skål vi hade hemma och hade ostbågar i på lördagarna när jag var liten( hela familjen åt bara det lilla?????Då fanns inga "big-bag" minsann).Ett litet glas med snödroppar........

Krokusarna kommer från Ikea som hade stora fina krukor med lökväxter för 35 kr.
De andra blommorna är faktist"fejk"........kommer från Entre´som verkligen har fina sidenväxter av alla dess slag.....har kommit in masssor av fina vårblommor...ranunklar,kvistar,mm.....
Dessa hittade jag på loppis för några veckor sen......nya....menvet inte vart ifrån....härliga färger i plast med glas i........fick 5 stycken för 25 kr.Och.........ja, pärlhyacinterna är vita, fina och konstgjorda.......!!

4 kommentarer:

popetotrora sa...

Åh, vad avundsjuk jag blev på korgarna!! Jättefina verkligen!

erry sa...

Så fint och vårigt! & Korgarna är helt underbara!

Lillemor sa...

Hoppade till när jag såg ditt inlägg. Burken på första bilden är ju likadan som min mormor alltid hade hallon o lakritsbåtar i när jag var barn. Burken står idag på min hylla som jag har i köket.
Korgarna var helt lysande.
Kram Lillemor

Anonym sa...

Korgarna är underbara.Det är vår när jag tittar på bilderna.Så härligt. Burken känner jag igen. Birhaa