tisdag 29 mars 2011

Lyckade loppisrundor!

Det är ju verkligen inte alltid man hittar kul och fina saker på loppis.......först måsta man själv vara i stämmning, sen ska det finnas några rara små tanter som säljer det man vill ha , sen måste man vara först ...osv..osv...men ibland händer det...! Tapeterna ovan har jag bara hittat den gula på loppis.....svåra att hitta...är förmodligen inget man sparar.....synd!! De andra tapeterna har jag köpt av Tapetskrubben......så de har jag hela rullar av.......har lite ideer för dem , men jag började med att göra några ägg, modell större att hänga i fönstert till påsk, eller kankse redan nu..!
En liten elefant i ljuvligaste Ahlgrens bilar-grön hittade jag för några helger sen....
Nya raggsockor till lillebror.....10 kr.....man skäms nästan att köpa så billigt när någon har suttit och stickat dessa......men de kommer passa fint i gummistövlarna!!!
En Stig Lindberg ornami-tallrik fick följa med hem oxå......endast 12 kr......Det är nått med plast som jag gillar....... Hittade tre små ägg i plast till riset oxå!
Långa halsband med mindre pärlor att hänga på nån berlock eller två.......ligger på ett fat jag oxå hittat på loppis......längtar efter rabarber...!!Och jag såg första knoppen i går!
Fortfarande har lillebror lite svårt färgerna........men nu kan vi träna med det här fina spelet....gjorde ju inget att kartongen oxå var fin!


Har hittat lite fina klänningar oxå som jag ska visa en annan dag!

8 kommentarer:

jeanette sandelin sa...

vilka fina fynd!
sådana stunder är livet tacksamt :)
tack för din glädje och inspiration//

Sanna sa...

Underbara fynd! =)

Kraaaaaam
Sanna

Lotten sa...

Oj, vilka fina fynd du har hittat! Tapetäggen var urfiina!

mamma lycklig sa...

Hej på dig.

Ja ni är alltid välkomna, det har kommit massor av nytt, samt att det har virkats lite nytt i annan färg än vitt.
Ha det gott och hoppas att vi ses snart.

Kram Nettan

FaB Keramik sa...

Uj så härliga färgstarka saker, gillar!
Kram från Frida

Lenaslera sa...

Jag har Stig Lindbergtallriken med flickan på (samma serie), också loppisfynd. kram kram

Pella sa...

Åh vilken härlig blogg, jag älskar att läsa om loppisfynd och tillvaratagna gamla saker- och fynda själv förstås! Ha en fin dag! Kram Pella

Farfars lampa sa...

Vilka toppenfynd! Jag håller precis på att buda på Tradera på fler annonser med just dessa plastägg (det var så jag hamnade här) - skulle vilja fylla påskriset med massor av dem, men jag vågar inte skriva om dem på min blogg än för då kanske jag blir överbjuden... :-) Vilken härlig blogg du har!