tisdag 1 mars 2011

Sliten!!

Här på bloggen har jag då inte mycket aktivitetet........känner mig sliten......
jag jobbar ju bara 60 % på jobbet i inredningsbutiken.......men har ju företaget en dag i veckan. Där har det varit en hel del papper och annat innan allt blev klart......hatar pappersarbete.....!!!.
Plus att tankarna gå natt som dag hur och om och varför jag ska driva det...........Sen på det så är jag småbarnsförälder med allt vad det innebär och en treåring som testar sin mammas hjärta OCH tonårsförälder som kanske just nu då ännu mer testar om mamman älskar den lika mycket om den beter sig hur illa som helst.......där emellan ska jag hjälpa andra som behöver mig.....och sen där nån stans hitta min tid att göra det jag vill. Och visst jag...hans om alltid blir prioriterad sist....sambon som jag älskar men för det mesta bara somnar brevid i soffan................
Nu fick jag kräkas ur mig lite.....Tack!( skålen uppe är ett litet turkost fynd från nån helg sen....DET är mitt andningshål....loppisar.)

4 kommentarer:

Lotten sa...

Mmm det kan blir lite mycket ibland för alla! Jag vet ju inte hur det är och ha tonåringar än men trotsande treåringar vet jag en del om ;-)
Loppisar är mitt andningshål oxå... och tid till att sy och pyssla ;-) Underbar skål!

FaB Keramik sa...

Ja kära tid, hur gör man?
Snyggt med turkost iaf. Det kan man ju trösta sig med.
Kram Frida

Lenaslera sa...

Du får somna nära i soffan så är ni tillsammans ändå ;) Sortera och ta en sak i taget. Men jag förstår precis hur du menar, man ska räcka till åt alla håll, och ovanpå det vara kreativ och gärna lite glad :)Du hjälper mig, jag hjälper dig. Stor kram L

jeanette sandelin sa...

vilken blogg du har!
tror jag svimmar...
kärlek rakt av ♥
och alla dessa mina favoritfärger.
här får bli mitt nya häng :)
hälsn från dalsland//