söndag 12 juni 2011

Äntligen tillbaka!

Det har vart nått fel...i flera veckor på vårt nätverk....men efter ett besök till Net o net och en händig sambo så funkar det igen....och då blev det en inlägg!!!!
Jag vill ju helst ha den stora bambi-lampan....men var ju dum och frågade sambon och när han såg en blid på den sa han blankt:Nej!....så så länge( tills jag övertalat honom eller smyger in den ändå) så har jag dessa!Ser att det blev en suddig bild men ville bara visa det fina bandet jag hittade på Myrorna härom veckan.....tyckte priset 50 kr var i överkant.....sen visade det säg att det var 15 meter på och då blev det ju inte alls så blodigt....

Den här skylten har jag köpt av Mamma lycklig.......den sitter brevid mitt kylskåp......jag ber en stilla bön ibland och tar baaaaaara en kaka till.....!
6 kommentarer:

Pilo sa...

Vilken smart skylt. Den skulle jag också vilja ha hemma...

mamma lycklig sa...

Vad roligt om ni kommer och hälsar på mig. Hör av er så jag vet när ni kommer, kanske jag kan bjuda på något svalkande om det är varmt, eller något varmt om det är kallt.;o)

Ha det gott.
Kram Nettan

Anonym sa...

Jag vet en liten tös som älskar Bambi hon skulle jubla om hon hade en Bambi hos sig men mamma Anna skulle inte göra det.Bandet är helt enkelt underbart,som vanligt gillar det det du hittar. Ha det så gott.Birhaa

Lotten sa...

ilken rolig skylt! Bandet var ju urfiint... och ett riktigt kap!

jeanettes.bloggo.nu sa...

skylten var bra!
roligt att du är tebax! gå gärna in till mig och lista fem vackra attribut hos dig själv :)
kram från dalsland//

Johanna.B sa...

Jippo vilken tur att du är tillbaka, ibland är det bra att ha en händig sambo. Jag håller tummarna för att lampan snart får flytta in hos dig! :)

/Johanna