onsdag 22 juni 2011

Från några hörn!

Man har ju lite hörn lite var stans.......ibland ser det ut så här hos mig.....här en liten hylla i köket.....två olika kakspritsar i orginalkartong.....en läcker termos a la 70tal....allt från loppis !

På köksbänken en liten burksamling...längst bak en gammal kaffeburk från loppis,den rödrosiga burken från Mamma lycklig, den lila "cirkus-tälts" burken från Lisbet Dahl, grönprickig från Åhlens(Psst...just nu på rean 29 kr), den gula från Housedoktorfast köpt hos Mia floristen,den rosa är en loppisburk.......


På en lite knoppbräda i matrummet hänger de här sakerna just nu......kannan var det 10 kr för på Bra och begagnat en dag...den var så ful inuti.....men hallå....världens finaste blomvas blev det ju...eller vaför inte ha penslar eller pennor i..??Mn måste se möligheterna, inte svårigheterna.....Men då så..........EN RIKTIGT HÄRLIG MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!!!!!!!!

5 kommentarer:

agata sa...

Härligt att se att det inte bara är jag som lyckas samla på mig konstiga kakspritsar och köksredskap med snygga lådor. Vackra, men kanske inte helt användbara!

mamma lycklig sa...

Glad midsommar till er alla från
Nettan.

Sanna sa...

Underbara fynd du gjort.. =)

Kraaaaam
Sanna

Casa la Lotta sa...

Jag blir nostalgisk när jag ser kaffetermosen. En sådan fast brun hade vi när jag växte upp! Din gröna var läckrare!

//Lotta

Anonym sa...

Kartongen med kakspristar fanns hemma och även hos min mormor.Så härligt att se.Plåtburkarna, helt enkelt uderbara.
Birhaa